Despre noi

Carbon Logistic este o societate comerciala cu capital integral privat infiintata in 2007. Obiectul nostru de activitate este reprezentat de transportul rutier de marfuri dar, in timp, orizonturile noastre s-au axat pe transporturi specializate, reusind sa intampinam clientii cu cele mai diversificate nevoi.

Activitatea noastra a inceput cu cateva camione dar, prin politica firmei de imbunatatire continua si satisfacere a nevoilor clientului ne-am dezvoltat treptat, avand o crestere durabila si sustenabila. Astazi, Carbon Logistic se poate mandri cu faptul ca a devenit lider pe piata romaneasca in transportul specializat de negru de fum si, de asemenea un competitor important pe piata transporturilor din intreaga Europa.

Piata transportului specializat necesita o calificare inalta dar, prin seriozitatea, calitatea, flexibilitatea si profesionalismul serviciilor oferite, am reusit sa castigam increderea clientilor nostri de pretutindeni.

Carbon Logistic a implementat si certificat un sistem de management integrat pentru a demonstra capabilitatea companiei de a raspunde celor mai inalte exigente din domeniul transportului:

  • SR EN ISO 9001:2011
  • SQAS (Safety & Quality Assessment System)